Færdselsrelaterede Førstehjælpskurser
Bil MC Flextrafik

Gyldigt til køreprøven
Uanset køreskole

Book førstehjælpskursus i
HOVEDSTADEN

599,-

Frederiksberg | Hillerød | Hellerup

Book førstehjælpskursus på SJÆLLAND

599,-

Roskilde | Køge | Slagelse
Førstehjælpskurser - Kørekort

Ekstraliv arrangerer løbende førstehjælpskurser i Hovedstaden (Frederiksberg, Hillerød, Amager) og på Sjælland (Roskilde, Køge, Slagelse) hver weekend. Vores kurser er bekvemt placeret i nærheden af stationerne og er specielt tilpasset til dem, der søger et førstehjælpskursus til kørekort eller ønsker at opnå et førstehjælpsbevis til kørekort.

Vi lægger vægt på praktiske øvelser og aktiv deltagelse fra vores kursister for at sikre, at de opnår de nødvendige færdigheder og viden til at håndtere førstehjælpssituationer effektivt. Vores mål er at ruste dig med de nødvendige kompetencer og selvtillid til at reagere i nødsituationer på vejen. Tilmeld dig vores førstehjælpskurser i dag og vær forberedt til kørekort og fremtidige nødsituationer.

Beståelsesgaranti

EkstraLivs mission er at træne dig til at blive en dygtig førstehjælper. Via aktiv læring og løbende personlig instruktion, kan vi garantere at du har den fornødne viden og praktiske egenskaber til at få dit bevis. En god indstilling er dog et must. Vi afholder ingen prøver, men evaluerer din præstation løbende. Hvis vi fejler og du ikke består kurset, vil du få pengene retur.

Plads til alle

Vi går ind for inklusion og har du specielle behov, såsom berørings- , social angst eller læsebesvær, så tager vi hensyn til dette.

Hygiejnisk

Hos EkstraLiv vil der være måtter eller tæpper til vores kursister, sprit til hænderne og nyvaskede ansigtsmasker og lungeposer til hver og én. Der er også grænser for hvor meget vi kommer hinanden ved.

Sjovt og spændende

Førstehjælp er i sig selv spændende, da det handler om liv eller død og at du samtidig lærer noget om din egen krop og psyke. Vi italesætter det med et gran humor, hvilket letter stemningen, så du mere afslappet og med masser af endorfiner i hjernen kan få maksimalt udbytte af din træning.

Alt i alt er vores mål, at du går fra vores kursus med mere end blot et førstehjælpsbevis rigere. Vores mål er at du går derfra selvtillid og tro på egne evner, én på opleveren og måske et nyt bekendskab eller to. Ps. Medbring praktisk tøj, evt. en madpakke. Vi glæder os til at ta’ imod dig på vores færdselsreleterede førstehjælpskursus

Kursus indhold
 • 4 timer færdselsreleteret førstehjælp
 • 4 timer førstehjælp ved hjertestop
Færdselsrelateret førstehjælp
 • Forebyggelse med materialet fra ”Rådet for Sikker Trafik” og DFR
 • Håndtering af trafikulykker ud fra førstehjælpens hovedpunkter
 • Nødflytning fra bil og sikkerhed på ulykkessted
 • Førstehjælp til hyppigst forekomne skader ved trafikulykker
Førstehjælp ved hjertestop
 • Overlevelseskæden: Ved brug stiger overlevelseschancerne statistisk til 70% ved hjertestop.
 • Basal genoplivning: Du lærer, at trykke blodet rundt i kroppen og ilte det ved brug af indblæsninger. Dette ilter den tilskadekomnes væv, så celledød holdes hen, så den tilskadekomne bevarer førlighed og livskvalitet.
 • Hjertestarter (AED): Vi træner hvordan en AED findes og bruges. Overlevelschansen ved brug af AED er 60% større end uden, hvis den bruges inden ambulancen ankommer.
 • Bevidsthedstilstand: Her lærer du, at vurdere tilskadekomnes bevidsthed, så man kan give den rigtige hjælp
 • Stabilt sideleje: I denne position kan bevidstløse med normal vejrtrækning lejres, så de netop kan blive ved med at trække vejret indtil ambulancen ankommer.
 • Fjerne fremmelegemer i luftvejene: Vi træner hvordan der skabes frie luftveje, så et hjertestop helt kan undgås.
Betingelser

Prisen pr. plads på dette kursus er i danske kroner (DKK) og inkl. 25% moms.

Betaling

Betaling skal ske ved tilmelding til kursus via MobilePay 34417 eller straks-bankoverførsel til reg. 5341 kontonr. 0248076.

Skriv deltagernavn(e), kursusdato og kursusby som kommentar ved betaling.

Tilmeldinger uden betaling vil løbende blive slettet. Vi modtager ikke kontanter på dagen. Dette er desværre en nødvendighed for at sikre, at pladserne ikke fyldes af kursister som ikke fremmøder.

Leveringstid

Efter endt kursus vil servicen være anset som leveret.

Fortrydelse og returret

Frem til 48 timer før kursusstart kan du fortryde eller ændre din booking. Ønsker du at ændre dit kursus eller har du fortrudt din tilmelding, sender du en mail til kontoret (kontant@ekstra-liv.) inden 48 timer før kursusstart med dit navn, kursussted og kursusdagen. Du skal være opmærksom på at tilmeldingen er bindende og at der ikke ydes tilbagebetaling på kurser, hvis der er mindre end 48 timer til kursusstart. Til gengæld, så kan man få 50% rabat på næste kursus eller endda få en gratis plads hvis der er sådanne fra 24 timer før kursusstart.

Forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt leveringssvigt.

Gebyrer

Vi forbeholder os retten til at opkræve et administrationsgebyr på 100kr hvis:

 • Du har indtastet forkerte oplysninger på dit bevis og at dette skal ændres efter dette er oprettet. På kursusdagen skal du selv indtaste dit fulde navn, cpr-nr og en gyldig emailadresse.
 • Du senere end 14 dage efter kursets afslutning ønsker hjælp til at tilgå dit bevis. Dette skyldes at vi efter 14 dage ikke selv kan gensende aktiveringslinks til at tilgå dit bevis og derved skal korrespondere med vores instruktør-organisation som skal klare dette. Du vil som kursist kunne tilgå dit bevis digitalt senest 24 timer efter kursets afslutning, så hvis ikke dette er tilfældet, så kontakt hellere før end senere.
Får man førstehjælpsbevis for dette kursus?

Ja kurset er bevisgivende (Dansk FørstehjælpsRåd) og vi har beståelsesgaranti for alle deltagere der møder til tiden og er aktivt deltagende under hele kurset.

Kan beviset bruges til Bil kategori-B?

Ja det kan og også motorcykel og traktor.

Hvor længe gælder et bevis?

Beviset er gyldigt i 2 år fra kurset slutning. Dog kan man kun bruge det til køreprøver i 1 år.

Skal man være startet til kørekort for at kunne deltage?

Nej, da beviset kan bruges i et år efter kursus er det faktisk en god idé at tage det som noget af det første. Skal du på et lynforløb til kørekort er det ofte et krav før start.

Jeg har særlige behov. Kan der tages hensyn til disse?

Ja til en hvis grad. Alle er forskellige og om det er psykisk eller fysisk, så skal vi nok gøre vores for at hjælpe dig med at få en god og tilpasset oplevelse. Dog indenfor kravene om aktiv deltagelse og opnåelse af diverse kompetencer.

Jeg er kommet på venteliste. Skal jeg betale nu?

Nej, vent til du evt. får en plads.

Kursus på køreskole/virksomhed?

Har du eventuelle spørgsmål til kurset, kan du skrive direkte til os ved hjælp af nedenstående formular.

Tilbudsformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer. {embed_post:post_title}

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Udtalelser fra kunder

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Med balance mellem teori og praktik tilsat humor og spænding vil dagen føles kort, udbyttet stort og, vigtigst af alt, går du derfra med større tro på egne evner.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.