Hverdagshelten er i os alle

Vision

Dag efter dag vil Ekstra Liv gøre førstehjælpskurser til noget man ser frem til og førstehjælp en egenskab man kan bryste sig af.

Ekstra Livs kurser er mere end bare dias og dukker. Det er en dynamisk og interaktiv oplevelse, der sætter kursisterne i spil med både refleksive og praktiske øvelser.

Med balance mellem teori og praktik tilsat humor og spænding vil dagen føles kort, udbyttet stort og, vigtigst af alt, går du derfra med større tro på egne evner.

Brian V. Bärnholdt

Stifter og instruktør

Vi stod i geled klar til aftrædelse. Pludselig falder min sidemand Høyer om. Jeg griber ham, ser at han bløder fra munden og at han ikke var til at komme i kontakt med. Jeg lægger ham i stabilt sideleje og sætter i fuld spurt over mod infirmeriet efter hjælp. Pludselig råber premiereløjtnanten efter mig.

Heldigvis var Høyer blot blevet instrueret til at falde med en farvetablet i munden. Først følte jeg mig flov over at være hoppet på dette opsatte scenarie, men efterhånden blev flovskab vendt til stolthed. Stolthed over min reaktion og at det vi var blevet trænet til de sidste par uger faktisk gjorde mig i stand til at kunne hjælpe et andet menneske.

I 2015 blev jeg uddannet førstehjælpsinstruktør og har siden udbredt denne følelse af kunne træde til, når uheldet er ude. Først for Dansk Førstehjælp og siden stiftelsen af Ekstra Liv juli 2016 som selvstændig, hvor jeg tager ud til firmaer, institutioner, foreninger m. fl.

Certificeringer

Medlemskabet gør mig bemyndiget til at udstede certificerede beviser fra Dansk Førstehjælpsråd. Kursister på mine hold er samtidigt dækket af den fælles branche-forsikring, hvis der skulle ske rigtige skader i undervisningssammenhæng.

European Resuscitation Council certificeret. Underviser i de nyeste retningslinjer som ensretter genoplivning i hele EU

Uddannet efter Dansk Førstehjælpsråd, der opsætter retningslinjer for al certificeret uddannelse i Danmark

Udtalelser fra kunder

Kontakt

Har du brug for hjælp?

Med balance mellem teori og praktik tilsat humor og spænding vil dagen føles kort, udbyttet stort og, vigtigst af alt, går du derfra med større tro på egne evner.

Kontaktformular

Udfyld formularen for at sende os en e-mail med dine spørgsmål, forespørgsler eller kommentarer.

"*" indicates required fields

Navn*
This field is for validation purposes and should be left unchanged.